X
تبلیغات
رایتل

فونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.

هـر خـوردنـی غــذا نیســت              وجـود بــه آن رضــا نیســت

غــذا را بـایــد شنــاخــت              بـه هـر چـیــزی دل نبـاخـت

اگـر چـــاقـی یــا لاغـــر              کـم خـــونـی یـا مـیـادسـر

مــزه‌ش بـاشـــه اوعـالــی             بـدان بـعـداً مــی‌نــالــی

ایــن جـــدول را ببـینیـــد                غــذا  را خــوب بـچـیـنـیـد

خــوراک‌هــای خطـــرنـاک               ز وجــودت شـــود پــــاک

ز امین وکیلی هدیه برای عمـوم               تا آشنا باشی شما با خوراک و با سموم

هـر خـوردنـی غــذا نیســت              وجـود بــه آن رضــا نیســت

غــذا را بـایــد شنــاخــت              بـه هـر چـیــزی دل نبـاخـت

اگـر چـــاقـی یــا لاغـــر              کـم خـــونـی یـا مـیـادسـر

مــزه‌ش بـاشـــه اوعـالــی             بـدان بـعـداً مــی‌نــالــی

ایــن جـــدول را ببـینیـــد                غــذا  را خــوب بـچـیـنـیـد

خــوراک‌هــای خطـــرنـاک               ز وجــودت شـــود پــــاک

ز امین وکیلی هدیه برای عمـوم               تا آشنا باشی شما با خوراکو با سموم

1ـ شکلات

54

ـ

6

40

550

2ـ قند چغندر

ـ

ـ

3/0

80/99

390

3ـ عسل

ـ

ـ

4/0

80

320

4ـ کـره

82

38/0

7/0

3/0

850

1ـ زرده تخم مرغ

9/0

23/2

5/16

6/0

355

2ـ پنیر پر چرب

26

15/0

21

ـ

306

3ـ خامه

21

ـ

2/3

3

220

4ـ شیرگاو

8/3

ـ

5/4

6

72

5 ـ تخم مرغ

2/11

48/0

6/13

6/0

16

1ـ سوسیس

42

ـ

12

ـ

435

2ـ ژامبون

30

11/0

8/14

3/0

350

3ـ گوشته پخته گاو

12

3/0

17

ـ

195

4ـ گوسفند

12

05/0

17

ـ

180

5 ـ گوساله

12

07/0

19

3/0

175

6 ـ قلوه گاو

7

50/0

18

4/0

120

7ـ سیرابی

2

2/0

39

ـ

94

8 ـ جو جه

8

1/0

21

ـ

60

9ـ مغز گاو

9

4/2

11

2

25

1ـ هاوانک و سفید

8/6

ـ

20

ـ

135

2ـ قزل‌آلا

2

ـ

19

ـ

97

1ـ سیب‌زمینی

1/0

ـ

2

10

86

2ـ نخود فرنگی

5/0

ـ

6

16

85

3ـ نخود فرنگی کنسرو

3/0

ـ

5/3

11

60

4ـ هویچ

3/0

ـ

2/1

5/9

42

5 ـ لوبیا سبز

2/0

ـ

5/2

6/7

40

6 ـ گندم

5/0

ـ

2/1

6

28

7ـ گوجه فرنگی کنسرو

3/0

ـ

2/1

2/3

21

8 ـ گوجه فرنگی تازه

4/0

ـ

1

4

20

9ـ تربچه

1/0

ـ

2/1

4

19

1ـ گردو

60

ـ

15

18

680

2ـ بادام

55

ـ

19

17

639

3ـ لیموترش تازه

6/0

ـ

1

8/8

44

4ـ پرتقال

6/1

ـ

1

12

50

5 ـ هلو

1/0

ـ

6/0

12

48

6 ـ گلابی

4/0

ـ

3/0

15

60

7ـ سیب

4/0

ـ

4/0

6

60

8 ـ آلو و گوچه

3/0

ـ

8/0

4/0

55

1ـ ماکارونی

5/1

ـ

12

72

350

2ـ برنج

4/0

ـ

7

82

350

3ـ نان

5/1

ـ

7

51

260



تاریخ : سه‌شنبه 1 تیر‌ماه سال 1389 | 17:38 | چاپ | نویسنده: محی‌الدین | نظرات (0) (0 لایک)
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • هم نفس